صفحه نخست / اخبار / فراخوان ثبت نام دانشجوی نمونه کشور

فراخوان ثبت نام دانشجوی نمونه کشور

1452328327

به اطلاع دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی می رساند؛ ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه کشور، در سال جاری، از طریق سامانه الکترونیکی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صورت می پذیرد.

قبل از ثبت نام، آیین نامه جشنواره را مطالعه نمایید.

آیین نامه دانشجوی نمونه کشور.pdf

وبسایت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه کشور:

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان از تمدید مجددجشنواره دانشجوی نمونه تا ۱۸ بهمن خبر داد و تاکید کرد: این آخرین فرصت بوده و دیگر تمدید نخواهد شد .

ابوالحسن ریاضی گفت: نظر به درخواست روسا و معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و همچنین تقاضای دانشجویان، زمان ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه تا تاریخ ۱۸ بهمن ماه تمدید می‌شود.

وی ادامه داد: دانشجویان می‌توانند با مراجعه به سامانه جشنواره دانشجوی نمونه به آدرس

www.nemooneh.saorg.ir

و بارگزاری کلیه مدارک تحصیلی، رزومه پژوهشی و گواهی فعالیت‌های فرهنگی نسبت به ثبت نام در این جشنواره اقدام کنند.

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان تاکید کرد: این فرصت، آخرین فرصت ثبت نام است و دیگر قابل تمدید نخواهد بود.

وی درباره شرط آزمون زبان برای شرکت در این جشنواره برای دانشجویان مقطع دکتری تخصصی(PhD)  نیز افزود: شرط آزمون زبان برای این دسته از دانشجویان هنوز الزامی و پابرجاست، اما استثنائا در این دوره از جشنواره در کنارمدارک آزمون‌های زبان معتبر مندرج در آیین نامه جشنواره دانشجوی نمونه مثل TOEFL، IELTS، MSRT و MHLE، گواهی آزمون زبان دانشگاه‌های سطح یک نیز قابل قبول است.

وی اعلام کرد: تاکنون تعداد ۵۲۰۰ نفر در این جشنواره ثبت نام اولیه کرده‌اند.