نشریات

انتخابات تعیین نمایندگان دانشجویی کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دانشگاه

1454225404

کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دانشگاه در هفتاد و پنجمین جلسه کمیته مذکور که در مورخ ۶/۱۱/۹۴ برگزار گردید، در خصوص برگزاری انتخابات تعیین نمایندگان دانشجویی آن کمیته موارد ذیل الذکر را مصوب نمود:

۱-اطلاع رسانی و ثبت نام کاندیداهای انتخابات تعیین نماینده دانشجویی کمیته ناظر بر نشریات از تاریخ ۱۰/۱۱ الی ۲۰/۱۱/۹۴ و ارائه لیست اولیه کاندیداها

۲- رسیدگی به شکایات و اعتراضات مربوط به ثبت نام و کاندیداتوری از تاریخ ۲۰ الی ۲۶ /۱۱

۳- اعلام و معرفی نهایی کاندیداها ۲۷/۱۱/۹۴

۴- مرحله نهایی و رای گیری  در محل معاونت فرهنگی روز چهارشنبه ۵/۱۲/۹۱ ساعت ۱۰ الی ۱۵ و شمارش آرا در ساعت ۱۵:۳۰ انجام خواهد گرفت.

قابل ذکر است که مدیر مسئولانی میتوانند در اعلام کاندیداتوری و رای گیری حضور داشته باشند که از ۱/۱۲/۹۳ الی ۲۰/۱۱/۹۴ حداقل یک شماره از نشریه متبوع چاپ گردیده باشد.

•        جهت اعلام کاندیداتوری در زمان مقرر به دفتر نشریات دانشجویی معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی آقای زمانی مراجعه نمایید.

•        جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۲۹۹۰۲۶۶۳ تماس حاصل فرمایید.

پیوست:

شیوه نامه انتخابات نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشجویی(۱).pdf