معاونت

جشن انقلاب با حضور رئیس دانشگاه در خوابگاه پسران برگزار شد

1455080532جشن انقلاب با دکتر طهرانچی، رئیس دانشگاه، دکتر میراحمدی معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی، مسئولان دانشگاه و دانشجویان، یکشنبه ۱۹ بهمن در خوابگاه کوی پسران برگزار شد.
در این مراسم ابتدا دکتر میراحمدی با تبریک ایام الله دهه فجر اظهار کرد: خوابگاه را باید همچون محله زندگی به حساب آورد که مشارکت ساکنانش در امور مربوط به آن به بهبود همزیستی و سکونت در آن منجر می شود.
در ادامه دکتر طهرانچی، با یاد ازامام خمینی بنیانگذار کبیر انقلاب و شهدای انقلاب، دهه فجر را تبریک گفت و اظهار داشت: برای شناخت و درک انقلاب، آن گونه که رخ داده است، بهتر است به منابع دست اول همچون صحیفه امام (ره) رجوع کرد.
سپس پرسش و پاسخ صمیمانه دانشجویان با رئیس دانشگاه برگزار شد که دانشجویان مسائل صنفی و آموزشی خود را مطرح کردند و رئیس دانشگاه پاسخگوی ایشان بود.
از برگزیدگان مسابقات دهه فجر نیز در حضور رئیس و معاون دانشگاه تقدیر به عمل آمد.