معاونت

نخستین نشست هم اندیشی طرح همسر گزینی دانشگاهی برگزار شد

1455607748طرح هدا(همسان گزینی دانشگاهی ایران) با همکاری موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان اجرا می شود. این طرح ارائه دهنده راهکاری است که می تواند با تسهیل در امر همسان یابی گامی موثر در راستای گسترش فرهنگ ازدواج، از طریق انتخاب صحیح با محوریت خانواده بردارد.

مراسم اولین نشست هم اندیشی در خصوص اجرای طرح هدا ۲۶/۱۱/۹۴ در تالار مولوی دانشکده ادبیات باحضور دکترمیراحمدی معاون فرهنگی ، اجتماعی و دانشجوئی دانشگاه، دکتر طالب پور،رئیس پژوهشکده فضای مجازی دانشگاه و بنیان گذار طرح همسان گزینی، دکتر قاسمی مدیر طرح هدا در دانشگاه شهید بهشتی به همراه جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان  برگزار شد. از میهمانان دیگر این طرح حجت الاسلام والمسلمین پورذهبی نماینده  نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید بهشتی ، دکتر خاتمی، رئیس دانشکده ادبیات و دکتر روغنی زاد از دانشگاه امیرکبیر بودند.