صفحه نخست / تشکل ها / بسیج / مراسم تقدیر از خانواده های شهدای هسته ای و اکران فیلم بادیگارد برگزار شد

مراسم تقدیر از خانواده های شهدای هسته ای و اکران فیلم بادیگارد برگزار شد

1456292614
اکران فیلم بادیگارد، ساخته ابراهیم حاتمی کیا، با حضور خانواده های شهدای هسته ای ، دکتر میراحمدی معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی، آقای عظیمی مدیر امور فرهنگی و اجتماعی، آقای فدوی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه، پرویز پرستویی بازیگر فیلم، محمود کلاری فیلمبردار فیلم و جمع کثیری از دانشجویان برگزار شد.
در این مراسم دکتر قاسمی، عضو هیئت علمی دانشگاه و همسر شهید هسته ای دکتر مجید شهریاری، اظهار کرد: :«باید احترام گذاشت به کسانی که نگاه سینمایی ما را زنده نگاه داشتند. اگر نگاهی پشت فیلم نباشد آن کارگردان و عوامل نمی‌توانند آن حس را منتقل کنند.»
سپس دکتر میراحمدی و آقای فدوی، از همسران شهدای هسته ای ، تقدیر به عمل آوردند. در ادامه همسران شهدای هسته ای از پرویز پرستویی، محمود کلاری و پژمان لشکری پور تقدیر کردند.

بدضعیفمتوسطخوبعالی (1 رای, امتیاز: 5٫00 از 5)