اخبارمعاونت

شب یلدای ایرانی برای دانشجویان بین المللی دانشگاه

1451108293
جشن آغاز  امامت حضرت ولی عصر (عج )، سالروزپیوند حضرت رسول (ص) وحضرت خدیجه(س) و شب یلدا ویژه دانشجویان غیر ایرانی با هماهنگی نهاد مرکزی مقام معظم رهبری وکانون دانشجویان غیر ایرانی دختر، روز دوشنبه مورخ ۳۰/۹/۹۴ از ساعت ۱۹ تا ۲۳  در تالار مولوی دانشکده ادبیات برگزار شد .
مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز شد و سپس حجت الاسلام والمسلمین رحمانی رییس کارگروه جذب  دانشجویان غیر ایرانی ومدیر فرهنگی دانشجویان غیر ایرانی در دفتر مرکزی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها به ایراد سخنرانی پرداختند.
پس از سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین رحمانی برنامه با  حضور نماینده نهاد سرکار خانم رحمانی ادامه پیدا کرد. پخش کلیپ  بیانات رهبر معظم انقلاب  به  جوانان غرب   قسمت بعدی برنامه بود.
مسابقات مختلف که با اهدا جوایزی همراه بود با همراهی دانشجویان برگزار شد و در پایان گروه نمایش خیمه شب بازی به اجرای نمایش پرداخت.
دانشجویان دختر دانشگاه شهید بهشتی  با همکاری خانم عمیدی کارشناس دفتر دانشجویان بین المللی، نیز، سفره شب یلدای  زیبایی را طراحی کرده بودند که مورد توجه دانشجویان غیر ایرانی قرار گرفت.
پذیرایی ویژه شب یلدای ایرانی هم از بخش های قابل توجه برنامه برای دانشجویان بود.
یادآور می شود مجری برنامه خانم سمیه عزیزاُوا از کشور تاجیکستان، دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی بود.