ثبت نام اردوی زیراب مازندران ویژه دانشجویان پسر

1461134054

مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در نظر دارد اردوی فرهنگی و تفریحی زیراب مازندران را برای دانشجویان پسر دانشگاه از ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ تا ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ برگزار نماید.

وسیله ایاب و ذهاب : قطار

محل اسکان: اقامتگاه دانشجویی

زمان حرکت رفت: شب چهارشنبه ۱۵/۲/۱۳۹۵

زمان برگشت: شب جمعه ۱۷/۲/۱۳۹۵،  شما ساعت ۱۰ صبح روز شنبه ۱۸/۲/۱۳۹۵ در دانشگاه خواهید بود.

دانشجویان متقاضی  به موارد زیر توجه فرمایند:

۱٫        ثبت نام از تاریخ۳۰/۱/۱۳۹۵ تا زمان تکمیل ظرفیت انجام شده و صرفا از طریق سامانه اینترنتیِ ثبت نام، انجام خواهد شد. در صورت تکمیل ظرفیت، سامانه ثبت نام غیرفعال خواهدشد.

۲٫        هزینه ثبت نام هر دانشجو مبلغ  ۱۵۰٫۰۰۰ ریال (پانزده هزار تومان) است.

۳٫         پس از پرداخت موفق، استرداد هزینه پرداختی امکان پذیر نخواهد بود.

۴٫        در صورت داشتن سؤال و هرگونه مشکل  لطفا فقط به پست الکترونیکی   sbu.farhangi@gmail.com  اطلاع دهید و از تماس با تلفن های معاونت خودداری فرمایید.

۵٫        نام کاربری شما در سامانه، شماره دانشجویی، و رمز عبورتان در اولین ورود کد ملی است که به محض ورود باید تغییر دهید.

۶٫   روز حرکت می بایست کارت ملی و کارت دانشجویی خود را به همراه داشته باشید.

۷٫   برای اطلاع از وضعیت ثبت نام خود می توانید با ورود به سامانه و حساب کاربری خود مطلع شوید.

ورود به سامانه ثبت نام: