اخبارفنی و حرفه ای

اطلاعیه شماره یک برگزاری دوره های آموزشی فنی و حرفه ای دانشگاه شهید بهشتی

۱٫ دوره های آموزشی ICDL ( گروه های ۱، ۲، ۳، ۴ و۵) و MATLAB ( گروه های ۱ و ۲) بر اساس همان ساعت و روز ثبت نامی در هفته جاری برگزار و سایر هفته ها نیز تا پایان دوره بر اساس همان زمانبدی برگزار خواهد شد. دانشجویان توجه داشته باشند که بر اساس ساعت و روز ثبت نامی خود در دوره ها شرکت کنند.
۲٫ با توجه به تعطیلی روز دوشنبه ۷/۴/۹۵ ، جلسه اول دوره های آموزشی معرق، طراحی لباس، الگو سازی و دوخت لباس، مقاله نویسی ISI، MBA در تاریخ ۱۴/۴/۹۵ برگزار خواهد شد. بدیهی است در اولین فرصت جلسه جبرانی برای این دوره ها برنامه ریزی و اطلاع رسانی خواهد شد.
۳٫ جلسه اول دوره های آموزشی SPSS، ۳DMAX، INDESIGN، عکاسی، فتوشاپ، نقاشی، حسابداری و خوشنویسی از هفته آینده برگزار خواهد شد.
۴٫ در خصوص دوره های آموزشی نقاشی، فتوشاپ، خوشنویسی و عکاسی توجه به نکات زیر مهم است :
• دوره آموزشی فتوشاپ فقط گروه یک (سه شنبه ها ساعت ۱۵) برگزار می گردد و دانشجویانی که در گروه ۲ (چهارشنبه ها ساعت ۱۵) ثبت نام نموده اند نسبت به تغییر کلاس به روز سه شنبه و یا استرداد هزینه پرداختی خود اقدام کنند.
• ساعت برگزاری دوره های آموزشی نقاشی، خوشنویسی و عکاسی ساعت ۱۱:۳۰ لغایت ۱۳:۳۰ می باشد. لذا اگر دانشجویی برای غیر از این بازه زمانی ثبت نام کرده است میتواند نسبت به تغییر و یا استرداد هزینه اقدام نماید.
۵٫ ثبت نام سایر دوره ها یک هفته تمدید ( تا تاریخ ۹/۴/۹۵) و پس از آن بر اساس اطلاعیه بعدی نحوه برگزاری آنها به اطلاع مهارت آموزان خواهد رسید.
۶٫ مهارت آموزان توجه داشته باشند که نحوه اطلاع رسانی ما از طریق ارسال پیامک (تبلیغاتی)، درج در کانال تلگرام معاونت، کانال تلگرام مرکز فنی و حرفه ای دانشگاه و درج در اخبار سایت معاونت ( farhangi.sbu.ac.ir) است. با کانال های ارتباطی ذکر شده در ارتباط باشید.
۷٫ برای حضور در جلسه اول همه ی کلاسها مدارک مربوطه را به همراه داشته باشید: کپی شناسنامه، کپی کارت ملی و یک قطعه عکس ( فیزیکی و فایل jpg) پشت نویسی شده شامل نام و نام دوره و کد ملی
۸٫ همه کلاسها در خانه فرهنگ دانشگاه جنب مسجد دانشگاه برگزار می شوند.
• استثنا: کلاس spss در ساختمان IT ( فناوری اطلاعات) طبقه منفی یک و اتاق منهای ۱۰۱ برگزار می شود.
۹٫ به اطلاع مهارت آموزانی که نسبت به پر نمودن فرم ثبت نام دوره ها اقدام نموده و هزینه دوره را پرداخت ننموده اند می رساند که هرچه سریعتر جهت نهایی کردن ثبت نام خود اقدام کنند . بدیهی است عدم اقدام به منزله انصراف است و مهارت آموزان لیست ذخیره جایگزین خواهند شد.
۱۰٫ در کانال تلگرام مرکز دوره های آموزشی مهارت آموزی دانشگاه شهید بهشتی عضو شده و از آخرین اخبار و اطلاعیه ها با خبر شوید.