صفحه نخست / اخبار / جشن دانش‌آموختگی (فارغ التحصیلی) سال ۱۳۹۶ دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد

جشن دانش‌آموختگی (فارغ التحصیلی) سال ۱۳۹۶ دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد

جشن دانش‌آموختگی (فارغ التحصیلی) دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، روز ۱۹ و ۲۰ شهریور ۱۳۹۶ در تالار ابوریحان مرکزهمایش‌های بین‌المللی با حضور مسئولان دانشگاه، و با استقبال پرشور دانش آموختگان و خانواده های ایشان برگزار شد.

در این مراسم، دکتر اصغر واعظی، معاون فرهنگی و اجتماعی، ضمن خیر مقدم به دانش آموختگان و خانواده های محترم ایشان، عید غدیر خم را تبریک گفت و اظهار داشت: “امروز ما نیز همراه با دانش آموختگان و والدین ایشان خوشحالیم که حاصل سالها تلاش و کوشش مستمر به بار نشسته است.”

معاون فرهنگی و اجتماعی در ادامه، با اشاره به تأثیر فرهنگ و جامعه در تربیت انسان تأکید کرد: “فرآیند اجتماعی شدن در تعامل با دیگر انسان ها شکل می‌گیرد؛ جامعه و فرهنگ از سویی می‌توانند بزرگترین خطر برای انسان باشند زیرا فرهنگ مجموعه‌ای از باورها و قالب‌ها را در برمی‌گیرد که می‌توانند به اجبار بر انسان تحمیل شوند.”

دکتر واعظی، خطاب به دانشجویان فارغ التحصیل گفت: “اکنون و پس از مرحله دانش‌آموختگی دو انتخاب بزرگ یعنی ادامه تحصیل و یا ورود به بازار و کسب و کار را در پیش رو دارید؛ در انتخاب مسیر خودتان دقت کنید و سعی کنید تحت تاثیر رویکرد غالب در جامعه قرار نگیرید.”

لازم به ذکر است، پخش کلیپ، اجرای گروه موسیقی و اهداء جوائز و گرفتن عکس یادگاری فارغ التحصیلان با مسئولان از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

در مراسم روز یکشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۶، ۶۰۰ نفر از دانش‌آموختگان دانشکده‌های مهندسی هسته‌ای، مهندسی و فناوری‌های نوین، علوم شیمی و نفت، مهندسی مکانیک و انرژی، علوم و فناوری زیستی، مهندسی و علوم کامپیوتر، مهندسی عمران، آب و محیط زیست، علوم ریاضی، معماری و شهرسازی و مهندسی برق و پژوهشکده های لیزر و پلاسما، گیاهان و مواد اولیه دارویی و علوم محیطی در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری حضور داشتند.

همچنین در مراسم روز دوشنبه ۲۰ شهریورماه ۱۳۹۶ نیز جشن ۶۰۰ نفر از دانش آموختگان دانشکده های ادبیات و علوم انسانی، علوم تربیتی و روانشناسی، الهیات و ادیان، علوم سیاسی و اقتصادی، مدیریت و حسابداری و پژوهشکده خانواده برگزار شد.

بدضعیفمتوسطخوبعالی (1 رای, امتیاز: 5٫00 از 5)