اخباراسلاید

آئین استقبال از دانشجویان ورودی جدید کارشناسی سال ۹۶ در دانشگاه شهید بهشتی توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار شد

مراسم استقبال از دانشجویان ورودی جدید مقطع کارشناسی روز سه شنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۶ به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی، در مرکز همایشهای بین المللی دانشگاه شهید بهشتی، تالار ابوریحان برگزار شد. در این مراسم، پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید، و پخش سرودهای جمهوری اسلامی و دانشگاه شهید بهشتی، دکتر سید حسن صدوق، رئیس دانشگاه به سخنرانی پرداخت. وی در سخنان خود پس از خیرمقدم به دانشجویان ورودی جدید، آنها را به حفظ احترام استادان، و رعایت نظم در کارها، مطالعه، و فعالیتهای مختلف فرهنگی و اجتماعی ترغیب نمود.

حجت الاسلام پورذهبی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در مراسم استقبال از دانشجویان ورودی جدید، وجود بارگاه امامزاده عزیز بن محسن بن موسی الکاظم(ع)، گلزار شهدای گمنام دفاع مقدس و شهید دکتر شهریاری و ۱۲۸ شهید دانشگاه را از جمله برکات دانشگاه شهید بهشتی خواند. مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، همچنین توجه به ارزش‌ها، رعایت ادب و احترام، قدردانی از زحمات دیگران، تقوای الهی و ممارست در درس خواندن را ازجمله عوامل موفقیت دانشجویان عنوان کرد.

دکتر واعظی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه دیگر سخنران این مراسم بود. وی، خوب درس خواندن، احترام به هنجارها و عقاید دیگران، شادابی و نشاط و افزایش سطح مهارت های اجتماعی را هویت و ویژگی یک دانشجو دانست.

دکتر واعظی، ضمن معرفی معاونت فرهنگی و اجتماعی گفت:” افزایش مهارت‌های اجتماعی هدف اصلی این معاونت است؛ اندک بینی هست که فکر کنیم وارد دانشگاه می شویم تا تنها در یک حوزه خاص از علم تخصص بگیریم، دانشگاه جایی است که در کنار آموزش شاخه‌های مختلف علم می‌توانیم مهارت‌های اجتماعی مورد نیاز برای زندگی در کنار دیگران را فرا بگیریم و این مهم از طریق عضویت و حضور در انجمن‌های علمی، کانون‌های فرهنگی و تشکل‌های سیاسی مقدور خواهد بود”.

دکتر افضلیان، معاون آموزشی نیز در سخنان خود حضور دانشجویان ورودی جدید را تبریک گفت و اظهار داشت: “دانشگاه شهید بهشتی یکی از پنج دانشگاه جامع برتر کشور است و در آخرین رتبه‌بندی موسسه لایدن از نظر کیفیت برون داد‌های علم، جایگاه اول را دربین دانشگاه‌های کشور به خود اختصاص داده است. وی، «دانشجو و استاد خوب و فعال» را از مهم‌ترین عوامل موفقیت یک موسسه علمی خواند”.

دکتر افضلیان در ادامه، ضمن تعریف «برنامه درسی و سرفصل دروس» گفت: برنامه‌های درسی متناسب با شرایط علم و فناوری روز، جامعه و بازار کار بازنگری شده است. رسالت دانشگاه این است که با تربیت دانشجویان کارآفرین، فرصت ایجاد کار را برای دانش‌آموختگان فراهم کند.

معاون آموزش دانشگاه، در بخش پایانی سخنان خود توضیحاتی در خصوص اداره جذب و هدایت استعدادهای درخشان، پذیرش دانشجو بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد، سیستم آموزشی گلستان و اداره جذب و هدایت دانشجویان غیر ایرانی ارائه کرد.

دکتر حاج جباری معاون دانشجویی، سخنران دیگر آیین استقبال از دانشجویان ورودی جدید بود. وی ضمن معرفی معاونت دانشجویی گفت:” این معاونت یکی از مهم‌ترین و فعال‌ترین حوزه ها در سطح دانشگاه است که مجری سیاست ها، خط مشی و برنامه های خرد و کلان در بخش خدمات رفاهی شامل امور بهداشتی، سلامت، تغذیه، خوابگاه، انواع بیمه ها، مراکز خدماتی، امور ورزشی و درمان  برای دانشجویان است.”

مراسم استقبال از دانشجویان ورودی جدید در این مراسم، دکتر واعظی، دکتر افضلیان و دکتر حاج جباری، معاونان فرهنگی و اجتماعی، آموزشی و دانشجویی با دانشجویان به صحبت پرداختند. دکتر پورشهریار، رئیس مرکز مشاوره دانشگاه از دیگر سخنرانان این جلسه بود

دکتر حاج جباری، در ادامه، مدیریت های زیر مجموعه و تشکیلات سازمانی معاونت دانشجویی را معرفی کرد و از حضور بالغ بر ۵۲۰۰ نفر در خوابگاه‌های دانشگاه شهید بهشتی خبر داد و تاکید نمود:” جمعیت ساکن درخوابگاه های دانشگاه شهید بهشتی از جمعیت برخی از شهرستان‌های استان تهران بیشتر است؛ به خاطر داشته باشید زندگی در خوابگاه تابع قوانین و مقرراتی است که رعایت آنها آرامش و آسایش را به ارمغان خواهد آورد.”

در این مراسم، مسئولان تشکلهای دانشجویی و انجمن های علمی و دانشجویی، به معرفی فعالیتهای خود پرداختند.

در انتها دکتر حقیقی، رئیس مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه خدمات و برنامه های این مرکز را تشریح کرد. لازم به ذکر است این برنامه با پخش کلیپ های معرفی واحدهای مختلف دانشگاه شهید بهشتی همراه بود. در این مراسم، از دانشجویان ممتاز و برتر دانشگاه شهید بهشتی تقدیر شد. مراسم استقبال از دانشجویان ورودی جدید با قرائت صلوات خاصه ثامن الحجج، امام رضا (ع) به پایان رسید.