صفحه نخست / اخبار / گزارش مراسم استقبال از دانشجویان شاهد و ایثارگر ورودی جدید

گزارش مراسم استقبال از دانشجویان شاهد و ایثارگر ورودی جدید

پنج شنبه بیست و هفتم مهرماه ۱۳۹۶، مراسم آشنایی دانشجویان شاهد وایثارگر ورودی جدید با دانشگاه شهید بهشتی در قالب معرفی طرح های استاد مشاور و پشتیبان در باغ نگارستان برگزار شد.
در این مراسم پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی، آقای دکتر واعظی معاون فرهنگی و اجتماعی با تبریک و خوش آمد گویی دانشجویان گرانقدر بیان داشتند:
در همه جای دنیا، مردم کشورها به جان باختگان جنگ به عنوان قهرمانان ملی افتخار می کنند و پدران شما ، ایثارگران ، آزادگان و جانبازان ، بزرگترین افتخارات ملی ایران اسلامی هستند و حضور اداره شاهد و ایثارگر را در ساختار معاونت فرهنگی مایه مباهات این مجموعه دانستند.
ایشان ضمن معرفی بخش های مختلف معاونت فرهنگی : کانون ها و انجمن های علمی و تشکل ها و دوره های فنی و حرفه ای و مرکز مشاوره ، دانشجویان را به مشارکت فعال در آن ها دعوت نمودند.
هم چنین با قدرانی از زحمات مدیریت سابق، خانم دکتر زاهدی و سپاس از فعالیت های اخیر مدیر کنونی، خانم رحیمی ، هدف از این فعالیت ها را ارتقای سطح دانشجویان نه به منظور حفظ حداقل ها، بلکه رسیدن به بالاترین جایگاه علمی و اجتماعی معرفی کردند و تصریح نمودند که این فعالیت ها به منزله جدا کردن ایشان از بدنه جامعه نخواهد بود.
سپس خانم رحیمی مدیریت امور شاهد وایثارگر با معرفی مجموعه خود، چگونگی طرح­های استاد مشاور و پشتیبان دانشجویان را تشریح و آنان را به مشارکت پویا در این طرح­ها دعوت کردند.
در ادامه آقای دکتر حاج جباری معاون دانشجویی، خانم دکتر عارفی مدیر خدمات دانشجویی دانشگاه، آقای نورچه­ای معاون فرهنگی و اجتماعی بنیاد شهید و آقای الهی رئیس آموزش عالی بنیاد، توضیح مختصری درباره­ی خدمات و فعالیت­های مجموعه خویش ارائه دادند. این جلسه با پرسش و پاسخ دانشجویان از مسئولان بنیاد شهید، معاونان و مدیران دانشگاه، در نهایت با تقدیر از رتبه­های برتر کنکور به پایان رسید.
در ادامه نیز دانشجویان به تفکیک دانشکده­ها در فضای صمیمی باغ نگارستان با پشتیبان­ها و اساتید مشاور خود، از نزدیک دیدار کردند تا از این پس فرآیند همکاری با پشتیبان و مراجعه به استاد مشاور با سهولت بیش­تر انجام شود. شایان ذکر است اساتید مشاور پیش از این در جلسه یکشنبه بیست و سوم مهرماه با حضور خانم رحیمی مدیر امور شاهد و ایثارگر به تفصیل با این طرح آشنا شده بودند.
 دانشجویان پس از اقامه نماز ظهر و عصر و صرف ناهار، ضمن استفاده از امکانات تفریحی باغ­ در فضایی دوستانه روزی شاد را به پایان رساندند.
باشد که خاطره ی خوبی از بهشتی شدن عزیزان شود.