صفحه نخست / اخبار / نشست معاون فرهنگی و اجتماعی با اساتید مشاور انجمن های علمی دانشجویی برگزار شد

نشست معاون فرهنگی و اجتماعی با اساتید مشاور انجمن های علمی دانشجویی برگزار شد

اولین نشست اساتید مشاور انجمن عای علمی دانشجویی سال تحصیلی ۹۷-۹۶ در روز دوشنبه مورخ  ۲۰/۰۹/ ۱۳۹۶ در سالن کنفرانس شهدای گمنام معاونت فرهنگی و اجتماعی با حضور دکتر اصغر واعظی، معاون فرهنگی و اجتماعی، آقای عظیمی، مدیر امورفرهنگی و اجتماعی و ۳۰ تن از اساتید انجمن های علمی دانشجویی گروه های آمار، اقتصاد، جغرافیا، حقوق، حقوق خانواده، رباتیک، روانشناسی، ریاضی، زبان آلمانی، زبان چینی، زبان روسی، زیست شناسی، شهرسازی، شیمی، علوم اجتماعی، علوم سیاسی، علوم شناختی، علوم محیطی، علوم ورزشی، فیزیک، معماری، مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر، مهندسی هسته ای، هوافضا، مکانیک، عمران، زبان و ادبیات عربی، باستان شناسی، انجمن بین رشته ای نانو برگزارشد.
در این جلسه دکتر اصغر واعظی معاون فرهنگی و اجتماعی ضمن خوشامدگویی هدف از برگزاری جلسه را هم اندیشی و ارائه راهکارهای مناسب برای پویایی هر چه بیشتر انجمن های علمی دانشجویی اعلام کردند. اعضای هیات علمی حاضر در جلسه نیز مسائل و مشکلات مرتبط با انجمن خود را بیان کردند. در ادامه  آقای هادی عظیمی مدیر امور فرهنگی و اجتماعی به معرفی و توضیح آیین نامه جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درخصوص مقررات تاسیس و نحوه اداره انجمن های علمی دانشجویی ابلاغی درمهرماه سال جاری پرداختند. در پایان مقرر شد به منظورتسهیل و تسریع امور اجرایی برنامه های انجمن های علمی، اساتید مشاور در اولین فرصت نسبت به ارسال جدول برنامه های کلان انجمن های علمی مربوطه به معاونت فرهنگی و اجتماعی اقدام نمایند. زمان برگزاری دومین نشست یک ماه بعد تعیین شد.